موسیقی و تأثیر آن بر ورزش
این آزمایش به منظور بررسی تأثیر موسیقی بر عملکرد یک ورزشکار انجام شد. این آزمایش با مقایسه فاصله دو گروه از شرکت کنندگان در تردمیل انجام شد. یک گروه از شرکت کنندگان هنگام اجرای تردمیل در معرض موسیقی قرار گرفتند. گروه دیگر شرکت کنندگان در زمان اجرای تردمیل خود در معرض هیچ موسیقی قرار نگرفتند.
فرضیه
یک ورزشکار که به موسیقی گوش می دهد ، می تواند سریعتر و دورتر از کسی که به موسیقی گوش نمی دهد در حالی که ورزش می کند ، دوید.
زمینه
تأثیر موسیقی بر عملکرد ورزشی
موسیقی به طرق مختلف به افراد کمک می کند. گذشته از اینکه نوعی سرگرمی محسوب می شود ، یک ابزار انگیزشی و آرامش نیز محسوب می شود. با این حال ، یکی از مهمترین کاربردهای موسیقی در ورزش است. موسیقی می تواند به لذت بردن و تحمل ورزش کمک کند. همچنین می تواند به بهبود عملکرد ورزشی یک فرد کمک کند.
موسیقی به ورزشکاران کمک می کند تا هنگام ورزش از درد و خستگی دور شوند و به همین دلیل به عملکرد بهتر کمک می کند. وقتی یک ورزشکار روی موسیقی تمرکز می کند ، ناخودآگاه از خستگی پریشان می شود ..
با این حال ، مطالعات اخیر نشان می دهد که موسیقی بیش از یک حواس پرتی عمل می کند. موسیقی می تواند در تأثیرگذاری بر روحیه یک ورزشکار کمک کند. به عنوان مثال گوش دادن به موسیقی پر جنب و جوش ، می تواند یک ورزشکار را روان کند و او را برای افزایش شدت تمرینات خود انگیزه دهد. آهنگ های آهسته سرعت می توانند به آرامش یک ورزشکار قبل از کار یا رقابت کمک کنند.
موسیقی همچنین به همگام سازی ریتم حرکات بدن کمک می کند و می تواند در بدست آوردن حرکات / حرکات جدید به عضلات ما کمک کند.
شرایط علمی
مغز ، ناخودآگاه
مواد
مواد مورد نیاز برای آزمایش:
- 5 پسر و 5 دختر 16 ساله
- یک تردمیل
- کرنومتر
- پخش کننده MP3 با هدفون. آهنگ های سریع قدم در MP3 بارگذاری می شوند.
روش
1. برای این آزمایش متغیر مستقل این است که آیا شرکت کننده در حال گوش دادن به موسیقی است. متغیر وابسته مسافتی است که توسط شرکت کننده در تردمیل در مدت زمان مشخص تعیین شده است. مسافت طی شده توسط شرکت کننده در صفحه نمایش تردمیل نشان داده شده است. ثابت ها (متغیرهای کنترل) سن شرکت کنندگان است ، زمانی که به شرکت کنندگان داده می شود تا خود را با استفاده از تردمیل و زمان مشخصی که برای شرکت کنندگان در تردمیل اجرا می شوند ، آشنا کنند.
2- پنج پسر و پنج دختر 16 ساله برای شرکت در این آزمایش انتخاب شده اند. شرکت کننده باید از نظر جسمی متناسب باشد و هیچ مشکلی برای سلامتی نداشته باشد.
3. در روز اول آزمایش ، 5 پسر و 5 دختر در ورزشگاه آورده می شوند و برای 5 دقیقه گرم می شوند. هیچ موسیقی در این روز اول آزمایش استفاده نمی شود. پس از گرم شدن ، به شرکت کننده 1 دقیقه 5 دقیقه فرصت می دهد تا روی تردمیل حرکت کند تا خود را با تجهیزات آشنا کند. سپس از شرکت کننده ساخته شده تا 10 دقیقه روی تردمیل اجرا شود. زمان با استفاده از کرنومتر کنترل می شود. مسافتی که شرکت کننده برای مدت زمان 10 دقیقه روی تردمیل زد ، در جدول ذیل ثبت شده است. 9 شرکت کننده باقی مانده ساخته شده اند تا روند مشابه خود را طی کنند.
4- در روز دوم آزمایش ، 5 پسر و 5 دختر مجدداً وارد سالن ورزشگاه شده و برای گرم شدن ساخته می شوند. آنها دوباره 5 دقیقه فرصت دارند تا با تردمیل آشنا شوند. این بار ، به عنوان 10 دقیقه در تردمیل اجرا می شوند ، آنها را به گوش دادن به آهنگ های سریع قدم بر روی MP3 ساخته شده است. زمان با استفاده از کرنومتر کنترل می شود. مسافتی که هر شرکت کننده در تردمیل دوید ، در جدول ذکر شده در زیر ثبت شده است.
نتیجه
این فرضیه مبنی بر اینکه شرکت کنندگان در حین ورزش به موسیقی گوش می دهند می توانند سریعتر و دورتر از شرکت کنندگانی که به موسیقی گوش می دهند ، اجرا شوند.
داشتن موسیقی در پس زمینه باعث می شود تا زمان با سرعت بیشتری بگذرد و ما را از درد و خستگی دور می کند. بنابراین ، موسیقی می تواند ابزاری مؤثر در آموزش استقامت ، اعتماد به نفس و عملکرد یک ورزشکار باشد.
همچنین در نظر بگیرید
این آزمایش همچنین می تواند با استفاده از موسیقی آهسته یا کلاسیک انجام شود تا مشخص شود که آیا نتایج متفاوت خواهند بود.
این آزمایش می تواند در سایر انواع ورزش ها مانند دوچرخه سواری نیز تکرار شود.